Miele DGC 7340 HC PRO
- Inhoud ovenruimte: 48
- Plaatsing: Inbouw
- Vraag bij ons een vrijblijvende offerte op
- Voor inbouwen, installatie en reparatie kan je bij ons terecht
- Standaard 2 jaar garantie

Jouw winkel
Jouw monteur
Jouw winkel
Jouw monteur
MIELE DGC 7340 HC Pro Compacte combi-stoomoven voor stomen, bakken, braden met connectiviteit + Hydroclean.
DIVERSE GEBRUIKSMOGELIJKHEDEN:
GROENTE
Puur natuur: door de voorzichtige bereiding in de stoomoven blijft de eigen smaak behouden en het is zeer gezond.
BIJGERECHTEN
Lekker erbij: aardappelen, rijst en pasta passen bij elk gerecht en leveren een hoge voedingswaarde.
VIS/ZEEVRUCHTEN
Gezonde producten uit de zee: vis en zeevruchten worden perfect gegaard en behouden hun aroma en vorm.
VLEES
Mals en sappig: vlees uit de stoomoven scoort met de intensieve eigen smaak.
ONTDOOIEN
Zacht voor diepvriesproducten: deze kun je voorzichtig op ca. 60 °C en dus onder ideale omstandigheden ontdooien.
BABYFLESSEN DESINFECTEREN
In slechts 15 minuten bacterievrij: babyflessen kun je snel en gemakkelijk bij 100 °C desinfecteren.
BLANCHEREN
Optimale voorbereiding: blancheer fruit en groente om het daarna met de beste kwaliteit houdbaar te maken.
DESSERTS
Het beste komt als laatste: ook desserts kun je op verschillende manieren bereiden in de stoomoven.
EIEREN KOKEN
Zacht, gemiddeld of hard? Op 100 °C heb je in enkele minuten je perfecte eitje bij het ontbijt
INMAKEN
Lang houdbaar: fruit, groente, vlees en worst kunnen met de stoomoven bijzonder makkelijk worden ingemaakt.
INMAAKGLAZEN STERILISEREN
Ideaal voorbereid: je kunt glazen potten optimaal desinfecteren voor het inmaken van fruit etc.
ONTVELLEN
Eenvoudig verwijderd: tomaten, nectarines, amandelen en meer kun je na 1–4 minuten in de stoomoven ontvellen.
SAP BEREIDEN
Maak lekkere sap of gelei van fruit: door met stoom sap te bereiden, gebeurt dit op behoedzame wijze.
VERWARMEN
Alsof het vers is: gerechten van de vorige dag kunnen in enkele minuten op 80–100 °C perfect worden geregenereerd
VOCHTIGE DOEKJES VERWARMEN
Verwen je gasten: geef ze na het eten vochtige doekjes uit de stoomoven.
GISTDEEG LATEN RIJZEN
Luchtig en soepel: met dit allround-talent lukt ook gistdeeg – het rijst prima op 40 °C.
YOGHURT BEREIDEN
Zelfgemaakt: in slechts 5 uur kun je op 40 °C met de stoomoven je eigen yoghurt maken.
CHOCOLADE SMELTEN
Zoete verleiding: op 90 °C smelt chocolade zonder te klonteren of te verbranden, voor taarten en koekjes.
SOUS-VIDE BEREIDEN
Culinair genot: vacuüm bereid vlees, groente of fruit zorgt voor de ultieme smaakbeleving.
SOEPEN
Romig of helder: soepen in talloze variaties zijn een geliefd voorgerecht.
WARMHOUDEN
Wordt er iets later gegeten? De stoomoven houdt de gerechten automatisch tot wel 15 minuten warm.
PROGRAMMA'S:
COMBI-KOKEN/HETELUCHT PLUS
De beste resultaten: dankzij extra vocht worden brood, broodjes of vlees optimaal en professioneel bereid.
COMBI-KOKEN/BOVEN-ONDERWARMTE
Gerechten worden gelijkmatig van boven en onderen gegaard – voor het perfecte brood.
COMBI-KOKEN/GRILL
Vooral vis en vlees met een hoog vetgehalte worden heerlijk zacht en mals – met een knapperige huid of korst.
GRILL GROOT
Veelzijdig voor binnen: hiermee kun je ook grotere hoeveelheden steaks, worstjes, spiesen en meer grillen.
HETELUCHT PLUS
Heerlijk luchtig: ideaal voor zachtjes bakken en braden op maximaal twee niveaus.
INTENSIEF BAKKEN
Knapperige bodem, heerlijk belegd: pizza, quiche en vruchtentaart worden knapperig van onder en sappig van boven.
TAART/CAKE SPECIAAL
Heerlijk gebak op tafel toveren: soezendeeg, krakelingen of cakebeslag worden als bij de bakker.
BOVEN-/ONDERWARMTE
Universeel inzetbaar en klassiek goed: hiermee lukken alle traditionele bak- en braadresultaten optimaal.
BOVENWARMTE
Afwerking voor het oog en de smaak: zo slaagt de volledige bereiding bij gratineren, bakken en nabruinen.
ONDERWARMTE
Afzonderlijk bereiden: voor gerechten die au bain-marie worden bereid of van onderen nagebruind moeten worden.
CIRCULATIEGRILL
Van buiten knapperig, van binnen lekker sappig: ideaal voor vleesgerechten als kip, eend, schenkel en rollade.
SPECIALE TOEPASSINGEN
Uniek wordt eenvoudig: diverse speciale programma's zoals bijvoorbeeld drogen zorgen voor uitmuntend resultaat.
SABBATPROGRAMMA
Gerechten tot 72 uur voorprogrammeren: het unieke sabbatprogramma laat ook het plannen op langere termijn toe.
SOUS-VIDE BEREIDEN
Culinair genot: vacuüm bereid vlees, groente of fruit zorgt voor de ultieme smaakbeleving.
MIX & MATCH
Heerlijke gerechten in een handomdraai: met Mix & Match kunt u verschillende gerechten tegelijkertijd koken.
ECO-STOOMOVEN
Ecologisch en duurzaam: bespaar energie bij het bereiden van verse ingrediënten.
ECO-HETELUCHT
Bespaart stroom en tijd: gerechten kunnen energiebesparend worden bereid.
STOMEN
Behoedzame en gezonde bereiding: bij het stomen blijven bijzonder veel voedingsstoffen behouden.
Merk | Miele |
---|---|
Typenummer | DGC 7340 HC PRO |
Aansluitwaarde (Watt) | 3400 |
Energieklasse | A+ |
Maximaal vermogen (Watt) | 3400 |
Display aanwezig | Ja |
Timer | Ja |
Coolfront | Ja |
Boven- en onderwarmte | Ja |
Type oven/magnetron | Combi stoomoven |
Merkspecifieke functie koken/bakken | DualSteam, Miele@Home, Automatisch koken menu |
Breedte ovenruimte (mm) | 460 |
Draaiplateau | Nee |
Draairichting deur | Horizontaal |
Diepte ovenruimte (mm) | 410 |
Hoogte ovenruimte (mm) | 240 |
Inhoud ovenruimte (liter) | 48 |
Materiaal ovenruimte | RVS |
Nishoogte (mm) | 450 |
Nisbreedte (mm) | 560 |
Nisdiepte (mm) | 550 |
Telescopische rails | Ja |
Inhoud reservoir (liter) | 1 |
Binnenverlichting | Ja |
Geschikt voor IKEA keuken | Ja |
Past in IKEA METOD keuken | Ja |
Heteluchtfunctie | Ja |
Ontdooien | Ja |
Programma aantal (stuks) | 18 |
Stoomfunctie | Ja |
Reinigingssysteem | Hydrolyse |
Snoerlengte (meter) | 20 |
Breedte (mm) | 595 |
Diepte (mm) | 569 |
Gewicht (kg) | 40 |
Hoogte (mm) | 456 |
Kleur | RVS |
Geschikt voor Smarthome | Ja |
Type | Ovens |
Icon | Label | Type | Size | Downloaden |
---|---|---|---|---|
02_C7F13838643A1EEF92D0D6C24A0A4FA6 | 2.3 MB | Downloaden |